Gewoon zaterdag

Na mijn toch een beetje zure stukje over Simon Sinek, is het dit weekend tijd voor iets luchtigers. Het weer is donker, maar de stemming niet. Onze kletsnatte zaterdag begon langs het atletiekveld en eindigde met een overdosis Xbox, snoep en chips. Ik deed in de tussentijd een tukje op de bank. Heerlijk. Kinderen blij, ik ook. Ik accepteer dat er vandaag weinig uit mijn handen kwam, negeer de buitenproportioneel grote berg was en geniet (jawel) van het moment.

Morgen hebben we een familiedag, met ooms, tantes, neven en nichten. Mijn tante presenteert haar derde boek over de familie; een kwartierstaat die teruggaat tot de 17e eeuw. Leuk, interessant en belangrijk om te weten waar je van afstamt, maar daarover morgen meer. Voor nu, gewoon voor de vrolijkheid, een peptalk van de ‘kid president’. Ik sluit deze fijne zaterdag af met een uurtje Netflix.

Site Footer

Sliding Sidebar