Time to say goodbye

Time to say goodbye. De tassen zijn gepakt, de wekker gezet. Terwijl voor velen de vakantie begint, zit het er voor ons weer op. En het is prima zo. Ik heb zin om weer aan de slag te gaan. De grote stapel boeken gaat deels ongelezen mee terug. Volgende keer iets meer romans en iets minder non-fictie meenemen. Dat leest net wat lekkerder weg aan het zwembad.

Het was een redelijk actieve vakantie. 51 kilometer hardgelopen, 135 kilometer gefietst. 260 trappen opgelopen (met de koepel van de Sint Pieter in Rome als hoogtepunt) en 215.000 stappen gezet. Het klinkt uitsloverig, is het ook, maar aan de andere kant ook een manier om het vele eten en drinken te balanceren. Want we hebben veel gezien, veel gegeten en teveel gedronken. Het kan ook niet anders in Italië.

De kinderen mogen thuis nog even genieten van de vakantie, wij gaan weer snel terug in ons oude ritme. Arriverderci.

Site Footer

Sliding Sidebar