30-day challenge: een nieuwe gewoonte in 30 dagen

Is er iets dat je echt graag wil, maar dat er maar niet van komt? Vroeger opstaan, afval scheiden, Italiaans leren, minder vlees eten, creatiever zijn, wat dan ook. Daag jezelf uit om het 30 dagen achter elkaar te proberen en het kan zomaar gebeuren dat je een nieuwe gewoonte creëert.
Een van de dingen die ik graag wil (zoals velen) is een boek schrijven. Ooit. Maar ik weet ook dat er, zolang ik er niet structureel aan werk, altijd iets belangrijker is. Het beginnen van mijn blog was een van mijn betere besluiten. Ik heb de afgelopen 30 dagen ontdekt dat dagelijks schrijven leuk is én haalbaar.

In het volgende korte TED-filmpje (inspirerend genoeg om meteen aan een 30-day challenge te beginnen) vertelt Matt Cutts wat zijn uitdagingen hem hebben opgeleverd.

En wie nog wat extra overtuiging nodig heeft: het volgende TED-filmpje (ook kort) bewijst hoe zonde het is om je dagen voorbij te laten gaan terwijl je hoopt op misschien, ooit, later, als…

30 dagen, dat is alles!

Site Footer

Sliding Sidebar